KIRIMKAYA İMAM HATİP ORTAOKULU

Vizyon: Vizyonumuz; Her yerde ve her zaman başarılı olacak, geleceğe şimdiden hazır, 21. yüzyılın; Yaratıcı, dünyaya uyumlu, sorunlara çözüm getiren, girişken, yurtsever, yüksek donanımlı, üretken, ahlaklı, dinamik, öğrenmeyi seven, bireylerinin yetiştirildiği, Türkiye’nin önde gelen okulları arasında olmak ve uluslararası düzeyde adını duyurmak.

Misyon: Misyonumuz; Atatürk ilke ve düşüncelerini benimsemiş, bireysel farklılıkların önemsendiği bir ortamda, dünyada ve Türkiye’de tercih edilen, ülke geleceğine olumlu katkılarda bulunacak, üretken, yaratıcı, sorumluluk sahibi, bilimsel düşünceyi ön planda tutan beyinleri; en gelişmiş öğretim yöntemleriyle birleştirilmiş, teknoloji destekli, yabancı dil ağırlıklı ve dünya merkezli eğitim ile yetiştirmektir

Başarılar: -

Saatler: P.tesi, Salı,Çarşamba ve Cuma günleri: 08:30-15:30 Perşembe günü: 08:30-16.25
Isınma: Kalorifer sistemi mevcuttur.
Servis Bilgisi: Okulumuza ulaşım öğretmen servisiyle yapılmaktadır.
Taban-Tavan Puan Bilgileri: -
Okulun Sınav Başarı Durumu: -
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: -
Sportif Etkinlikler: Okullar arası ve ilçeler arası futbol turnuvaları düzenlenmektedir.
Bilimsel Etkinlikler: TUBİTAK projeleri gerçekleştirilmektedir.
Proje Çalışmaları: -
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: -
Kontenjan Bilgileri: -
Diğer Hususlar: Okulumuza ait ayrı bir bina yoktur. Kırımkaya Ortaokulu bünyesinde faaliyet yapmaktadır.

WEB - https://kirimkayaiho.meb.k12.tr

Adres - Kırımkaya Mahallesi merkez sokak no 116 Karaçoban/ ERZURUM

Öğretim Şekli :Tekli eğitim

Yerleşim Yeri - Köy nüfusumuz 1162 kişiden oluşmaktadır.

Adres - Kırımkaya Mahallesi merkez sokak no 116 Karaçoban/ ERZURUM

Ulaşım Okulumuza gidilen yol asfaltlıdır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz ilçe merkezine 8 km. uzaklıktadır.İl merkezine ise 190 km uzaklıktadır.