Kalite Takip Sistemi Ekim-Kasım Ayı, Akademik Gelişim, Kariyer Planlama ve Üniversiteye Hazırlık Alanında Yaptığımız Kitap Okuma Etkinliğimiz

Okulumuz öğrencileri ile birlikte Şubat-Mart ayı KTS etkinlikleri kapsamında "Öğrencilerin kitap okuma alışkanlığının geliştirilmesine yönelik çalışmalar yapılır ve takibi sağlanır" maddesine yönelik olarak okulumuzda okuma saatleri yapılmaktadır. Öğrencilerimiz ile hafta içi belirli derslerde kitap okuma gerçekleştiriliyoruz. Kitap takibi için öğrencilere kitap özet formları verilerek takibi sağlanıyor.

Okulumuz öğrencileri ve öğretmenleri

SAĞLANAN FAYDALARI:

Öğrenciler ile yapılan bu etkinlikte öğrencilerimiz de kitap okumaya olan ilgilerinde artış olduğunu fark ettik. Bu etkinlik ile öğrencilerin algılama, muhakeme etme, analiz yapabilme, Türkçe'yi güzel kullanma, kelime dağarcığını geliştirme, yaratıcılıklarını artırma hedeflerine ulaşmayı amaçlıyoruz.

17.03.2022 269

17-03-202217-03-202217-03-202217-03-2022