Kalite Takip Sistemi Kapsamında  ''Akademik Gelişim, Kariyer Planlama ve Üniversiteye Hazırlık Alanı'' Konulu Ekim-Kasım Ayı Faaliyetimizi okulumuzda gerçekleştirdik

Kalite Takip Sistemi Kapsamında ''Akademik Gelişim, Kariyer Planlama ve Üniversiteye Hazırlık Alanı'' Konulu Ekim-Kasım Ayı Faaliyetimizi okulumuzda gerçekleştirdik

Kalite Takip Sistemi Kapsamında  ''Akademik Gelişim, Kariyer Planlama ve Üniversiteye Hazırlık Alanı'' Konulu Nisan Mayıs Ayı Faaliyetimizi okulumuzda gerçekleştirdik.

Bu hafta 8.sınıflara yönelik hazır bulunuşluk deneme sınavı gerçekleştirildi. Hemen akabinde yanlış yaptıkları soruların doğru cevabını öğretmenleri eşliğinde çözerek  eksiklerini tamamlama imkanı bulabilmektedir.

ETKİNLİĞİN AŞAMALARI

• Öğrencilerimiz, deneme sınavı etkinliğine yönelik 2 hafta önceden bilgilendirilerek hazırlıklı gelmeleri sağlandı.
  • Öğretmenlerin desteği ve öğrencilerin çalışmalarıyla eksik konu ve kavram yanılgıları giderildi.
  • Öğrencilere okuduğunu anlama, yorumlama ve soru çözme tekniklerine yönelik çalışmalar yapıldı.
  • Deneme sınavının hemen öncesinde öğrencilerdeki stres ve kaygıyı en aza indirecek çalışmalar yapıldı.
  • Deneme sınavı gerçekleştirildi.
  • Öğrencilerin yanlış yaptığı sorular çözülerek deneme analizi yapıldı.
  • Anında geri dönüt sağlayarak öğrencilerin öğrenme alanına katkıda bulunuldu.

ETKİNLİK KATILIMCILARI

1. Fatma BOLAT
  2. Osman ARISOY
  3. Aygün KADICIK
  4. Zeynep ASLAN
  5. 8/A sınıfı öğrencileri.

ETKİNLİĞİN FAYDALARI

Bu etkinlikle birlikte öğrencilerimizin kendi eksiklerini görebilmeleri, yaptıkları hataları fark edebilmeleri ve hedefleri doğrultusunda daha neler yapmaları gerektiği hususunda bilgilenmeleri sağlandı.

Kendi eksiklerini gören öğrencilerimiz bu doğrultuda çalışmalara başladı.

23.11.2021 1930

23-11-202123-11-202123-11-202123-11-2021