Kalite Takip Sistemi Kapsamında

Kalite Takip Sistemi Kapsamında "Eğitim sürecinde öğrencileri motive etmenin yolları konusu müzakere edilir." Konulu Çalışmamızı Gerçekleştirdik.

Okulumuzda Mart ayı Kaliteli Takip Sistemi kapsamında; Öğretmenler ve Eğitim Yöneticileri Alanı Planlaması doğrultusunda “Eğitim sürecinde öğrencileri motive etmenin yolları konusu müzakere edilir.” alanıyla ilgili gerekli çalışmalar yapılmıştır.

ETKİNLİĞİN AŞAMALARI;

"Eğitim sürecinde öğrencileri motive etme yolları"konulu toplantı, Okul Müdür Yardımcısı Ali Haydar ÇUHADAR koordinatörlüğünde öğretmenlerin katılımıyla öğretmenler odasında düzenlenmiştir.Düzenlenen bu toplantı ile eğitim sürecinde öğrencileri motive etmenin yollarını ana başlıklar altında toplayarak müzakere ortamı sağlanmıştır.

ETKİNLİĞİN KATILIMCILARI

Okul Müdür Yardımcısı ve öğretmenleri

ETKİNLİĞİN FAYDALARI;

Yapılan müzakere neticesinde alınan kararalar aşağıda belirtilmiştir.

·         Ders sırasında öğretmen örnek verirken öğrencilerin daha önceden öğrendiği bilgileri kullanma,

·         Derslerde çeşitli oyunlar oynama,

·         Öğrencileri sözlü bir şekilde övme,

·         Öğrencilerin merakını artırma,

·         Öğrencilere yapabileceği sorumluluklar verme,

·         Veli ile işbirliği içerisinde olma,

Yukarıda alınan kararlar sayesinde öğrencilerin derslerine karşı daha çok motive olacak böylelikle okul başarısı artacaktır.

28.03.2023 68

28-03-202328-03-202328-03-202328-03-202328-03-202328-03-202328-03-2023