Kalite Takip Sistemi Kapsamında

Kalite Takip Sistemi Kapsamında "Şiir, Hitabet ve Sunuculuk Becerilerine Katkı Sağlayacak Edebî Faaliyetler Düzenlenir." Konusu Kapsamında Etkinliğimizi Gerçekleştirdik.

Okulumuz öğrencileri ve öğretmenleri ile birlikte mart ayı KTS etkinlikleri kapsamında “Tartışarak Anlaşıyoruz” münazara etkinliği, “40 Kavram” ve “40 Şair 40 Şiir” etkinlikleri gibi öğrencilerin düşünce dünyasını zenginleştiren, şiir, hitabet ve sunuculuk becerilerine katkı sağlayacak edebî faaliyetler düzenlenir” maddesine yönelik okulumuz matematik öğretmeni Fatma BOLAT ve okulumuz öğrencileri tarafından “40 Şair 40 Şiir” adlı şiir dinleti programı gerçekleştirilmiştir.

Okul yöneticileri, öğretmenler ve öğrenciler.

SAĞLANAN FAYDALAR:

Öğrencilerimizin şiirleri okuması, ezberlenmesi duygu ve düşünce dünyalarının gelişip zenginleşmesine katkı sağlamıştır.

Ezberlenen şiirlerin öğretmenleri ve arkadaşları  karşısında okumaları öğrencilerimizin özgüvenini artırır.

Okuma sırasında yapılan doğru vurgu ve tonlama, kelimelerin düzgün telaffuz edilmesi de diksiyonun gelişmesini sağlar.

Şiir okumanın farkında olan öğrencilerimizin şiirlere, edebî eserlere ilgisi artar, okuma ve yazma yetenekleri gelişir.

Ayrıca, şair ve yazarlarımızı tanıyıp okudukça öğrencilerimizde edebî zevk oluşur, onların sezgi ve hayal gücünü genişletir.

28.03.2023 84

28-03-202328-03-202328-03-202328-03-202328-03-2023