Kalite Takip Sistemi Kapsamında Şubat Ayı 8. ve 12. sınıf öğrencilerine yönelik Seviye Tespit Sınavı (deneme) uygulanır; değerlendirme yapılarak sonuçları öğrenci ve velilere bildirildi.

Okulumuzda Şubat ayı Kaliteli Takip Sistemi kapsamında; Akademik gelişim, kariyer planlama ve üniversiteler alanı planlaması doğrultusunda " 8.Sınıf öğrencilerine yönelik Seviye Tespit Sınavı (deneme) uygulanır, değerlendirme yaparak sonuçlar öğrencilerle paylaşılır alanıyla ilgili gerekli çalışmalar yapılmıştır.

ETKİNLİĞİN AŞAMALARI;

8.sınıf öğrencilerimize Seviye Tespit sınavı (deneme) uygulanmıştır.

Deneme sınavının sonuçları öğrencilere bildirilmiştir.

Öğrencilere sorular üzerinden geri dönüt sağlanarak hatalarını fark etme fırsatı verildi.

Eksik kazanımlar ve konular ile ilgili ek ödevlendirmeler ve çalışmalar planlandı.

Deneme sonuçlarına göre her öğrenciyi bireysel değerlendirerek başarılarını arttırmaya yönelik çalışmalar yapıldı.

ETKİNLİĞİN KATILIMCILARI

İlgili öğretmen ve  8.sınıf öğrencileri

ETKİNLİĞİN FAYDALARI;

Öğrenciler kendi seviyelerinin farkına varmıştır. LGS sürecinde denemenin sonuçlarına göre her öğrenciye özel olarak başarıyı arttırmaya yönelik sınav sürecini planlayarak öğrencilere kendi hızlarında ilerleme fırsatı verdik.

26.02.2023 82

26-02-202326-02-202326-02-202326-02-202326-02-2023