Kalite Takip Sistemi Kapsamında Şubat Ayı Eğitim Ortamları ve Fizikî İmkânlar Alanı Okullarda, öğrencilerin faydalanacağı sesli kitap okuma alanları oluşturuldu.

ETKİNLİĞİN AŞAMALARI:

Şubat ayı KTS etkinlikleri kapsamında ''Okullarda, öğrencilerin faydalanacağı sesli kitap okuma alanları oluşturulur. '' maddesine yönelik okul kütüphanesinde sesli kitap okuma alanı oluşturuldu.

Etkinliğimize başlamadan önce öğrencilere sesli kitap okumanın faydalarından bahsederek çalışmamıza olan ilgilerini arttırmaya çalıştık. Öğrencilerimizle sesli okuma alanımızı belirleyerek gerekli düzenlemeleri gerçekleştirdik ve çalışmalarımıza başladık.

KATILIMCILAR:

Okul yöneticileri, Öğretmenleri ve Öğrenciler.

SAĞLANAN FAYDALARI:

Sesli kitap okuma, öğrencilerdeki okuduğunu anlama, hızlı okuma ve diksiyonu düzeltme gibi pek çok faydası olan bir etkinliktir. Özellikle 8. sınıf LGS'ye hazırlanan öğrencilerimizin sınavlarında başarılarını arttırmaya yönelik bir çalışma oldu.

26.02.2023 67

26-02-202326-02-2023