Kalite Takip Sistemi Kapsamında Şubat Ayı Öğretmenler ve Eğitim Yöneticileri Alanı Güvenli İnternet Kullanımı ve Kişisel Verilerin Korunması Konulu Seminer Düzenlendi.

Okulumuz okul yöneticileri ve öğretmenleri ile birlikte Şubat ayı KTS etkinlikleri kapsamında ''Güvenli internet kullanımı ve kişisel verilerin korunması konulu seminer düzenlenir. '' maddesine yönelik okulumuz matematik öğretmeni Fatma BOLAT tarafından bilgilendirme semineri verildi.

Okulumuz öğretmen ve yöneticilerimiz ile öncelikle internet kullanımının günlük hayatımıza olumlu ve olumsuz yönleri ile tartışılarak kapsamlı bir şekilde ele alındı. Okul ortamlarında internet kullanımının öğretmen öğrenci ve velilere vereceği katkılar üzerinde duruldu. Öğretmen ve idareciler üzerinde güvenli internet kullanımının önemi anlatıldı.

Okul yöneticileri ve öğretmenleri

SAĞLANAN FAYDALARI:

Okul yöneticileri ve öğretmenlerine interneti kullanırken dikkat edilmesi gereken hususlardan bahsedilerek aksi durumlarda hangi sorunlarla karşılaşılabileceği konusunda farkındalık oluşturuldu.

26.02.2023 76

26-02-202326-02-202326-02-2023