Kalite Takip Sistemi Nisan-Mayıs Ayı, Akademik Gelişim, Kariyer Planlama ve Üniversiteye Hazırlık Soru Çözüm Kampı

Okulumuz öğrencileri ile birlikte Nisan-Mayıs ayı KTS etkinlikleri kapsamında "Nisan 2. ara dönemde Soru Çözüm Kampı programı LGS/YKS öğrencilerine uygulanır " maddesine yönelik okulumuzda Nisan 2. ara tatilde 8. Sınıf öğrencilerinin LGS sınavında akademik başarılarını artırmak, eksikliklerini tamamlamak amacıyla LGS sınavına yönelik soru çözüm kampı programı düzenlemiştir.

Okulumuz öğrencileri ve öğretmenleri

SAĞLANAN FAYDALARI:

Öğrenciler ile yapılan bu etkinlikte öğrencilere LGS sınavına yönelik soru çözümü ve deneme sınavı yapıldı. Deneme sınavı ile öğrencilerimizin seviyelerini tespit ettik ve eksikliklerini gidermeye yönelik soru çözümleri yaptık. Yeni nesil soru tarzlarına uygun olarak sorular çözülerek konuların pekiştirildiği ve öğrencilerimizin konu eksikliklerinin giderildiği görüldü. Soru Çözüm Kampı ile öğrencilerin ara tatili oldukça verimli geçti.

22.05.2022 451

22-05-202222-05-202222-05-202222-05-202222-05-2022