Kalite Takip Sistemi Nisan-Mayıs Ayı, Değerler Eğitimi, Bilim, Sanat, Spor, Sosyal ve Kültürel Etkinlikler Alanı Köyümüz Hayvanlarını Ziyaret

Kalite Takip Sistemi Nisan-Mayıs Ayı, Değerler Eğitimi, Bilim, Sanat, Spor, Sosyal ve Kültürel Etkinlikler Alanı öğrencilerin toplumsal sorunlara duyarlı, sorun çözen, çalışma becerileri gelişmiş bireyler olarak yetişmeleri amacıyla Okul komşuları etkinliğini gerçekleştirdik. Okulumuzun yakınında bulunan anne köpek ve yavrularını ziyaret ederek onları besleme fırsatı bulduk. Öğrencilerin sokak hayvanlarına olan duyarlılığını arttırmak, onları korumalarını sağlamak amacıyla önemli bir etkinlik oldu.

KATILIMCILAR

5/A sınıfı öğrenciler ve sınıf rehber öğretmeni Metin BARIK