Kalite Takip Sistemi Nisan-Mayıs Ayı, Öğretmenler ve Eğitim Yöneticileri Alanı Planlaması Doğrultusunda

Okulumuzda Nisan –Mayıs aylı Kaliteli Takip Sistemi kapsamında; öğretmenler ve eğitim yöneticileri alanı planlaması doğrultusunda" Protokol ve resmi yazışma kuralları "konulu seminer düzenlenmiştir.

Etkinliğin aşamaları;

Okulumuz öğretmenleri ile KTS kapsamında planlanan "Resmi Yazışma Kuralları ve Protokol Kuralları "konusunda  toplantı yapıldı.

Son yayınlanan yazışma kuralları mevzuatı ve protokol kuralları ile ilgili oluşturulan dokümanlar öğretmenlerle paylaşıldı.

Öğretmenlerimiz "Protokol kuralları ve resmi yazışmalar" konusunda bilgi ve tecrübelerini paylaşarak verimli bir toplantı gerçekleştirdi.

Etkinliğin katılımcıları;

Okulumuz öğretmenleri

Etkinliğin faydaları;

Öğretmenlerimiz resmi yazışmalarda dikkat edilmesi gerekenler , protokol kurallarını,protokol kurallarının uygulandığı kamusal yerler hakkında  hakkında bilgi sahibi olmuşlardır.

22.05.2022 296

22-05-202222-05-202222-05-202222-05-2022